Joy Dance Festival – editia a 2 a

In perioada 19 -20 ianuarie 2019 va avea loc la Bucuresti ,cea de a 2 a editie a joy Dance Festival .

Festivalul se adreseaza tuturor celor care sunt pasionati de dans (amatori sau profesionisti). Scopul nostru este sa promovam miscarea si sa dezvoltam un proiect artistic in jurul dansului si a coregrafiei.

Prima editie a festivalului a fost un real succes pentru noi, iar feedback-urile pozitive ne-au impulsionat sa demaram si organizarea editiei a 2-a. Ne dorim ca de aceasta data, festivalul sa aiba un impact mai mare, sa putem influenta pozitiv persoanele care vor sa isi schimbe stilul de viata si sa aratam ca dansul poate deveni modalitatea prin care ei pot face acest lucru. 

Competiţia se adreseaza tuturor dansatorilor, şcolilor de dans, unitatilor de invatamant, palatelor sau cluburilor copiilor, asociatiilor sau fundatiilor culturale si pentru tineret, cluburilor sportive de dans, formatiilor si ansamblurilor de dansatori amatori si trupelor de dans. Festivalul este deschis tuturor categoriilor de varsta si sectiunilor de dans.

Joy Dance Festival se va desfasura sub forma unei competitii, organizata pe mai multe categorii de varsta, sectiuni de dans si componenta, momentele inscrise in concurs fiind jurizate cu note de la 1 la 10 de catre cei 3 membri ai juriului.

Fiecare participant va primi diploma de participare si cei care se claseaza pe locurile de pe podium, vor primi diplome, cupe si cadouri surpriza in partea noastra si a partenerilor evenimentului.

Partener media al Festivalului este Info Ploiesti City

Mai multe detalii despre festival AICI : https://www.facebook.com/events/185227275481724/