Tocuri pe biciclete. Prahova in Actiune - Filiala Ploiesti da startul evenimentelor ce promoveaza frumosul in orasul Ploiesti

Feminitate pe bicicleta? Sport pe tocuri? Flori in miscare?
Prahova in Actiune - Filiala Ploiesti da startul evenimentelor ce promoveaza frumosul in orasul nostru!
Ai mai mult de 14 ani? Alege tinuta care iti pune feminitatea in evidenta, accesorizeaza-ti bicicleta sau trotineta cum stii tu mai frumos si inscrie-te la Parada bicicletelor si trotinetelor din data de 30 august!
Primele 100 de femei inscrise la eveniment vor primi kit-ul de participare ce va contine numerele de inscriere la concursurile "Cea mai frumosa bicicleta/trotineta" si "Cea mai feminina tinuta", precum si surprizele oferite de partenerii si sponsorii evenimentului.
Vrem un oras nepoluat, sustinem sanatatea prin miscare, dorim sa atentionam soferii in privinta partenerilor de trafic (biciclistii) si incurajam femeile sa isi manifeste feminitatea in orice moment al zilei!
Vom reveni cu informatii privind traseul de desfasurare al evenimentului, in functie de autorizatiile primite de la autoritati. De asemenea, vom anunta partenerii si sponsorii evenimentului, pe masura ce acestia ni se vor alatura.
Pentru a face parte din cele 100 de participante inscrise in concurs, te invitam sa folosesti mesageria paginii de FB Prahova in Actiune - Filiala Ploiesti.

Mai multe detalii despre acest eveniment AICI :