Ziua Internationala a Tineretului 2018 va fi marcata de Asociaţia MasterPeace Ro printr-un concert

Asociaţia MasterPeace Ro organizează în data de 10 august 2018 începând cu ora 15, în Sala Marii Uniri, din cadrul Palatului Culturii din Ploieşti, în colaborare cu MasterPeace International (http://www.masterpeace.org/about/), un concert pentru a marca Ziua Internationala a Tineretului 2018.
Concertul va ava pe scena pe Chela Bianca, ce va fi acompaniata de Stefan Petru, ce va cânta muzica pop şi o noua revelaţie pe firmamentul muzicii hip-hop din Romania, trupa Wide Records compusa din Zet, Sanka, Thoxikgrafix şi Vlad Dragomir alături de Ştefania.
Parteneri în cadrul evenimentului sunt MasterPeace Slovacia (https://www.facebook.com/MasterPeaceSlovakia ) care se va conecta în mod direct cu evenimentul din Ploieşti,Asociaţia HWPL (http://hwpl.kr/) din Coreea de Sud, care prin reprezentanţii direcţi vor evidenţia noul proiect “Peace Letters” şi Asociaţia Cities of Peace (http://www.internationalcitiesofpeace.org/), un hub global care în Ploieşti este reprezentata oficial de Marian Dragomir şi Adrian Ion.

 Din oraşul Ploieşti va participa Asociaţia Viiotrul Tinerilor (http://viitorultinerilor.org/).

Acţiunea se datorează susţinerii Consiliului Judeţean Prahova care a pus la dispoziţie, în mod pro bono, sala de desfăşurare a întregii activităţi.

Evenimentul este prezent în cadrul platformei international a Naţiunilor Unite, fiind singura activitate ce beneficiază de susţinerea forumului international. https://www.un.org/development/desa/youth/international-youth-day-2018/world-map-of-events-2018.html

Partener media al evenimentului www.infoploiesticity.ro