Update . Tentativa de crimă, miercuri, în Piaţa Aurora Vest

Miercuri, în jurul orei 13.00, în zona unei autoserviri din Piaţa Aurora Vest un bărbat în vârstă de 49 ani a fost înjunghiat de un altul (vârsta de 52 de ani), din comuna Strejnicu (jud. Prahova).

Medicii de la Ambulanţă l-au găsit pe cel înjunghiat în şoc hemoragic, acesta fiind transportat de urgenţă la UPU Prahova acolo unde a intrat direct în sala de operaţii.

Agresorul a fost identificat şi depistat la scurt timp după incident, acesta plecând cu bicicleta către casă, fără a avea vreo urmă de regret.

Poliţiştii ploieşteni l-au condus pe agresor la secţie pentru a demara cercetările şi vor urma sa  încadreze  fapta individului.

Un martor a declarat pentru Info Ploieşti City, că cei doi se cunoşteau, fiind comercianţi de produse lactate.

În trecut cei doi au mai avut conflicte şi bătăi, agresorul fiind bătut în mai multe rânduri de către victima sa.

Cel mai recent scandal ar fi avut cu câteva ore înainte, agresorul ameninţându-şi victima că îl va omorî, apoi s-a dus la un magazin din apropiere, a cumpărat un cuţit şi a trecut la fapte.

Din cauza unei femei?

Mai mulţi martori au susţinut că la baza acestui conflict ar fi fost o femeie, cei doi certându-se pentru aceasta.

Update .

Barbatul injunghiat a avut o plaga in zona inimii,sub clavicula. Acesta se afla internat la UPU Prahova (sectia de Terapie Intensiva ) medicii de la chirurgie si chirurgie vasculara au reusit sa-l opereze in aproximativ  6 ore .

Starea barbatului este in continuare critica,este constient si  intubat .