Evenimentul Sport si miscare pentru copii de la O.U.Concordia Romania a fost un succes

Joi,26 iulie a.c,la Baza Sportiva “ Kiru Sport “ din Parcul Tineretului ( Sala Sporturilor “Olimpia “ ,Info Ploiesti City si DJ Kabal ( Marian Cojocaru ) au organizat  un eveniment sportiv pentru copii de la Organizatia Umanitara Concordia Romania.

Timp de  trei ore,cei mici si cei mari au avut parte de multa miscare , mult sport dar si distractie.

Toate acestea au fost dedicate copiilor de la Casa Umanitara Concordia Romania .

Din momentele special alese pentru aceasta zi ,nu au lipsit demonstratii de aerobic ,dans ,kangoo jumps si fotbal ;astfel Fitness Club Nico a deschis evenimentul cu o demonstratie de fetno si aerobic;apoi Ioana Polydora ( a avut trei  demonstratii de belly dance) , un moment al tobosarilor de la Organizatia Umanitara Concordia , trupa Sophy Dance ( profesor coregraf Georgiana Dumitru ) au “incalzit “ atmosfera cu o demonstratie de dans si fetno si ca sa fie totul special sportivii de la ACS D.Victoria Ploiesti ( sectia de kickboxing Ciprian Ardeleanu TEAM ) si cei de la Florin Ghita ACADEMY au realizat 2 demonstratii de arte martiale – kickboxing , demonstratiile sportive incheindu-se cu fetele de la clasa de Kangoo jumps si cele de la Aqua gym  , conduse de Maria Nica(instructor)

Fabiana Vuta , a avut un moment muzical,in pauza meciului dintre Dechatlon si Nationala Artistilor .

Evenimentul s-a incheiat cu un triunghiular de fotbal intre echipele Radio Prahova,Decathlon si Nationala Artistilor,meciul vedeta fiind cel dintre Radio Prahova-Nationala Artistilor .

Desi rezultatele si clasamentul sunt mai putin relevante ,pe primul loc s-a clasat Nationala Artistilor,pe locul doi  Decathlon,iar Radio Prahova a terminat pe ultima treapta a podiumului, cu mentiunea ca toate echipele au privit fiecare meci ca pe un antrenament   .

Artistii vs copii de la Casa Cristina ( Concordia Romania ).

In pauza dintre cele doua reprize ale meciului dintre RPH si Nationala Artistilor,artistii au fost “provocati “ de micutii de la Casa Cristina ( O.U. Concordia Romania ) la fotbal ,copii castigand partida ,in aplauzele colegilor lor .

Partidele au fost arbitrare de doi  dintre cei mai buni arbitrii din Prahova,Marcel Marin si Bogdan Ciocoiu .

De mentionat ca la acest eveniment au participat si reprezentantii Penitenciarului Ploiesti,care au avut o expozitie de picturi pe sevalet realizata de detinutii de la aceasta institutie .

Sute de cadouri si sesiune foto cu Artistii .

Invitatii speciali ai evenimentului , copii de la Organizatia Umanitara Concordia Romania au primit sute de cadouri ( dulciuri,rechizite,carti ) de la sponsori si Jump for fun by Maria Nica  si  au facute poze cu artistii,cei mici simtindu-se pentru o zi vedete si bucurandu-se de fiecare moment al evenimentului dedicat lor .

Printre multi invitati,a fost prezent si atletul Ion Marian, ( multiplu campion mondial,european,balcanic si national la atletism-veterani ).

Eveniment a fost organizat de Info Ploiesti City si DJ Kabal in parteneriat cu Baza Sportiva “ Kiru Sport “ ( Scoala de fotbal “ Daniel Chirita “) .

Parteneri : Organizatia Umanitara Concordia Romania,Scoala de fotbal “ Daniel Chirita “, HAD ESCORT,Penitenciarul Ploiesti.

Parteneri foto : PhotoStudio Ploiesti ( Andrei Gratie ) ,Marian Cojocaru Photography .

Parteneri media : VP TV .Prahova-news.ro,observatorulph.ro,republiknews.ro,stirileproprahova.ro si Radio Prahova.

Sponsori : Complexul comercial Serpo Ploiesti,Maspex Romania ,Decathlon ( acestia oferind mingii si medalii )  , Auchan  si Jump for fun by Maria Nica .

Un partid politic,a adus foarte multe dulciuri si sucuri pentru copii de la Concordia Romania.

Desi nu a fost un eveniment politic,membrii unui  partid nou infiintat  s-au mobilizat si au adus zeci de cadouri pentru copii de la Organizatia Umanitara Concordia,demonstrand ca nu conteaza ce nume (mic) ai in politica,conteaza sa ajuti in afara campaniilor electorale. 

Eveniment prezentat de jurnalistul Virgil Radulescu ( www.stirileproprahova.ro)

sursa foto : PhotoStudio Ploiesti ( Andrei Gratie )