Multa  distracţie şi mişcare la CEA MAI MARE ORA DE SPORT-MFB Ploieşti 2018

Sâmbăta 14 iulie 2018, la Ploieşti, în parcul Sălii Sporturilor "Olimpia ", a avut loc CEA MAI MARE ORA DE SPORT.

Evenimentul reprezintă cel mai mare festival de mişcare în aer liber unde sportul şi sănătatea sunt temele principale.

Instructori, antrenori şi specialişti din ţară şi străinătate au predat 12 ore de sport, aerobic şi fitness, informaţii şi sfaturi utile legate de sănătate.

Fitness Club Nico a deschis evenimentul.

În jurul orei 9 dimineaţa, Laura Bunea (Lala) şi Nicoleta Mocanu (Nico) au făcut înviorarea prin 2 clase dinamice de Nirvana Fitness şi Freestyler super toning, cele două instructoare făcând spectacol pe scenă şi fiind carismatice şi zâmbitoare.

“Şi la ediţia cu nr.8 ne-am antrenat împreună! Am fost onoraţi să participe la Cea mai mare ora de sport, oameni din Ploieşti, Bucureşti, Târgovişte, Câmpina, Slobozia, Buzău, Braşov, Rădăuţi, Bacău! Felicitări. “Nicoleta Mocanu (manager Fitness Club Ploieşti).

Instructorii Kangoo Jumps au electrizat atmosfera.

Cea mai mare ora de sport a continuat cu o demonstraţie pe ghete realizată de  Maria Nica ( de 9  ani instructor de KJ ) si Tamara Dumitrescu (K.J.Ploieşti) respectiv Ana Creţu K.J.Team (Bucureşti).

Evenimentul a continuat cu o clasă de steel combat cu Fernando Gorini, Batuka cu Adrian Stanciu şi concursuri Boot Camp Circuit.

Ploaia a oprit pentru aproximativ o oră, cea mai mare ora de sport.

Datorită ploii, evenimentul a fost oprit pentru aproximativ o oră.

La reluare, pe scenă a urcat Mihaela Rădulescu (Târgovişte) cu o super clasa de zumba.

Dana Boros şi Lotus Club Bucureşti...

La un asemenea eveniment nu putea lipsi Dana Boros, care a realizat o super clasa de Super Jump, clasa acesteia a fost una dinamica, la care cei prezenţi s-au distrat la maxim, Dana făcând spectacol ca de fiecare dată şi fiind la fel de carismatica şi zâmbitoare ca la fiecare eveniment de acest fel.

Fetno România a încheiat evenimentul şi a deschis recitalul trupei Ion-Romania.

Deşi reîncepuse ploaia, Anca Nită şi Fetno România au încheiat evenimentul în stil mare... Cei prezenţi bucurându-se de o clasă dinamica de fetno aerobic.

Pe lângă Anca Nită, aflându-se şi instructoarele din Ploieşti, Eliza Lişiţa şi Georgiana Dumitru.

Ion de la Ro-mania, a încheiat printr-un recital Cea mai mare ora de sport din România.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat  si sustinut de :  smartatletic, GetFit, AQUAFIIT.RO ( Maria Nica ) CSM Ploieşti ,Fitness Nico şi Fundaţia Telekom România.

Invitata de onoare a fost Kinga Sebestyen , care de 8 ani este alaturi de proiectul Miscarea face bine si de fiecare data a venit cu programe noi .

Reamintim că Festivalul “Cea mai mare oră de sport” este la cea de a 8 a ediţie şi include trei evenimente sportive organizate în aer liber, astfel: Ploieşti (14 iulie), Braşov (28 iulie) şi Iaşi (11 august).

Unul dintre sponsorii evenimentului a fost H2On.ro

Galerie foto AICI