Kinga Sebestyen , invitata speciala  la 8 ANI de Mişcarea Face Bine-Ploiesti 2018

Unele dintre cele mai interesante momente ale evenimentul, vor fi demonstraţiile de kangoo jumps, demonstraţii realizate de cunoscutul presenter şi instructor internaţional K.J., Kinga Sebestyen , instructorii ploieşteni , Maria Nica si Tamara Dumitrescu ,respectiv Alina Cretu (Bucuresti ).

Programul va fi urmatorul :

Ora 10.45-Demonstratie pe ghete cu Maria Nica si Tamara Dumitrescu ( instructori Kangoo Jumps Ploiesti ) si Alina Cretu cu echipa sa ( Bucuresti ).

Ora 11.00- Fat Burning cu Kinga Sebestyen ( Exerciţii şi streching cu pulseroll )

Ora 18.00-Combat Masterclass cu Kinga Sebestyen si Fernando Gorini . (surpriza evenimentului )

 

Kinga Sebestyen este coordonator naţional şi distribuitor exclusiv al Kangoo Jumps în România, Bulgaria, Suedia şi Serbia.

A fost instructor de aerobic, fitball şi pilates de 25 de ani, lector al Federaţiei Române de Sport, formator personal certificat, nutriţionist şi are o experienţă vastă în lucrul cu copiii care au nevoie de fitness. „Am considerat întotdeauna sport şi fitness viaţa pe care le-am arătat în ultimii ani cu Kangoo Jumps. Mi-a dat satisfacţia de a vedea că oamenii se schimbă pentru o viaţă mai bună şi mai sănătoasă. Aveam 20 de ani când mi-am descoperit dragostea pentru fitness şi de atunci nu m-am oprit niciodată. Dacă mă întrebi cât de mult îmi place acest sport, pot spune că sunt foarte pasionat de asta şi că îl practic din toată inima. Pe lângă viaţa mea de fitness, sunt o mamă mândră de fiica mea Sugarka (24) şi fiul meu Alex (21). Sugarka a devenit un instructor de succes Kangoo Jumps nu cu mult timp în urmă, iar Alex a absolvit colegiul şi acum mă ajută să-mi conduc afacerile.
Cu Kangoo Jumps vreau să ajut oamenii în nevoie şi de aceea am organizat evenimentul de caritate numit Kangoo Jumpspentru viaţa. Cu ajutorul Asociaţiei M.A.M.E. România, am strâns fonduri pentru copiii care suferă de cancer. Îmi place să aduc bucurie cursurilor mele şi fac tot ce pot pentru a-mi face clienţii să uite de problemele lor de zi cu zi. Vreau ca toată lumea să se descopere, să se distreze şi să se simtă bine.

Ce fericită şi mândră sunt de echipa mea de la Kangoo Club România.

Alte detalii despre Kinga si Kangoo Jumps Romania  AICI  si AICI :