Clubul AXA şi-a dat afară clienţii pe un motiv... hilar

În cursul dimineţii un iubitor al porumbeilor, membru într-un club de columbofilie din Prahova ne-a sesizat un incident regretabil, consumat aseară la clubul AXA (comuna Strejnic – Prahova).

Astfel, conform sursei anonime, la clubul de agrement a fost organizată de mai multe cluburi de columbofilie o şedinţă privind planul de zbor al puilor pe anul 2018.

Reprezentanţii clubului Axa şi „grijă „faţă de proprii săi clienţi.

Deşi afară ploua torenţial, fiind un potop în adevăratul sens al cuvântului, cei 20 de clienţi au fost daţi afară cu tot cu consumaţie, prin uşa din spate, pe un motiv cel puţin hilar...” intră apa în restaurant „.

De menţionat că în aceea clipă pe masă se aflau băuturi şi mâncare, nota fiind estimată până în acel moment la suma de 100 lei.

Pe terasă, un alt motiv (hilar)...

Deşi cele 20 de persoane, s-au „mutat” (forţat) pe terasa restaurantului, în ploaie şi de acolo au fost alungaţi, motivul fiind hilar... că fac mizerie.

După aceste incidente unul dintre oameni a spus că suna la OPC, iar reprezentanta AXA (doamna cu bluză galbenă din foto) le-ar fi spus „Nu mai aveţi ce căuta la noi...”, practic punându-le interdicţie, deşi oamenii au plătit consumaţia şi au fost „alungaţi „ca nişte „infractori „.

“Ieri am fost la Axă (n.r. clubul de recreere de la Strejnic) şi pe ploaia aia mare, o doamnă ne-a dat afară. Auzi tu pretext...” a intrat apă în restaurant. Ne dă pe noi în potopul ăla mare asearã afară, am rămas puţin pe terasa acolo să terminăm ce aveam de vorbit şi ce crezi? Vine şi ne da şi de acolo că îi facem mizerie... domne, atunci i-am cerut o mătură, s facem noi curăţenie însă a insistat să plecăm acasă...

Înainte de aceasta, am rugat-o să ne mute la o altă masă, însă a refuzat... În altă ordine de idei, între noi au fost şi alţi oameni importanţi columbofili.” a declarat pentru Info Ploieşti City, un martor al incidentului.

Reprezentanţii AXA cunosc regurile în asemenea cazuri?

În primul rând în cazul în care o locaţie de alimentaţie publică (restaurant, pub, bar, etc) este “inundată “, personalul angajat încearcă să elimine apa din aceasta sau în caz contrar sună la pompieri pentru ajutor, dar nu-şi dă afară clienţii, încercând sale găsească un loc mai retras, bănuim că nu a fost inundaţie prea mare ca să fie evacuaţi clienţii, în cazul unei inundaţii mari, erau luate de apă scaunele şi mesele din locaţie... sau se închidea locaţie pe motiv de inundaţie.

 Ecusonul “angajatei “... lipsa.

După cum bine se observă din fotografia ataşată acestui articol,” angajată “restaurantului nu avea ecuson la vedere, ceea ce încalcă legea.

Sursele noastre, ne-au mai declarat că nu-i deranjau incidentul în sine, dar gestul “doamnei în galben “i-a enervat cel mai mult, probabil înţelegând situaţia.

P.S. Aşteptăm şi punctul de vedere al reprezentanţilor clubului AXA pe adresa de e-mail: infoploiesticity@yahoo.com sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/prahovazidezi/