Zilele Oraşului Ploieşti  - Festivalul  “Magie, Feerie şi Povesti

Primăria Municipiului Ploieşti organizează Zilele Oraşului Ploieşti şi Festivalul de artă stradală pentru copii şi tineret intitulat Magie, Feerie şi Poveşti”, în perioada 1-3 iunie 2018, în centrul civic, respectiv pe esplanada Palatului Culturii Ploieşti.

Cu prilejul acestor evenimente, ploieştenii, cu mic şi mare,  sunt invitaţi să petreacă un sfârşit de săptămână agreabil, plin de momente inedite, menite să aducă bucurie în rândul participanţilor. Astfel, vor organizate ateliere de creaţie pentru copii, concursuri de role, biciclete, cros pentru cei mici, piese de teatru pentru copii, iar pe scena ce va fi amenajată în faţa Palatului Culturii vor evolua bine-cunoscuţii artişti DJ PROJECT, Alexandra Ungureanu, Matteo, Oana Radu, Maximillian şi Anna Lesko.

Totodată, în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia va avea loc Festivalul Bucurie şi Mişcare, în zilele de 1 şi 2 iunie, iar pe 3 iunie, pentru cei mici este organizat un spectacol ecvestru, în zona Turnului de paraşutişti.

Municipalitatea aşteaptă ploieştenii să participe în număr cât mai mare la aceste evenimente cu tradiţie, pline de bună dispoziţie, culoare, fantezie şi relaxare.