Exclusiv. “Exalton “cu Mariana Nenu si Ion Marian la Liceul Tehnologic

Marţi, 22 marţi a.c., pe terenul de sport de la Liceul Tehnologic "Constantin Cantacuzino" Băicoi, elevii şcolii au avut o surpriză mare, au participat la un fel de concurs, tip Exalton (cunoscută emisiune tv de la Kanal D).

Evenimentul a fost organizat la iniţiative cunoscutului atlet veteran, Ion Marian şi a doamnei profesoare de sport, Felicia Smoleanu.

Tot la iniţiative atletului, a fost invitată şi sportivă Nenu Mariana, din lotul naţional de atletism al României (cunoscută publicului larg drept “Mariana de la Exalton “).

Mariana, primită că la fotbal.

Cu 10 minute, înaintea ca aceasta să ajungă la liceu, pe teren s-au strâns deja 150 de copii.

Momentul intrării sportivei pe teren, a declanşat “fiesta “, copii i-au scandat numele şi au “sufocat-o “ cu imbratisari , Mariana fiind vizibil emoţionată de primirea călduroasă.

După momentul speech-urilor, moment în care ambii sportivi (Ion Marian şi Nenu Mariana), le-au vorbit copiilor cât de important este să faci sport, pe lângă acest lucru fiind importantă şi învăţătura dar şi o alimentaţie echilibrată, a urmat “joacă “.

Timp de aproximativ o oră, elevii (împărţiţi în două echipe - Războinicii, căpitan Mariana respectiv Faimoşii – căpitan Ion Marian) au trăit experienţa “Exalton “, fiecare concurent priminind o poză cu autograf, de la Mariana.

Sfârşit plin de emoţii şi poze

Evenimentul s-a încheiat cu alte emoţii dar şi cu o adevărată sesiune foto, Mariana Nenu fiind “sufocată “de toţi cei prezenţi.

De menţionat că elevii de la Liceul Tehnologic "Constantin Cantacuzino" Băicoi s-au bucurat foarte mult de prezenţa Marianei, aceasta fiind prezenţa, pe lângă faptul că a fost invitată de Ion Marian şi datorită celor de la clasele a 1 a, care spuneau încă de acum 3 luni că vor Exalton, la şcoală.

La plecare cei doi sportivi au fost invitaţi la un restaurant din localitate, acolo unde au fost premiaţi cu diplome şi medalii, premierea fiind făcută de primarul oraşului Băicoi (n.r. Marius Constantin) şi au servit masa, apoi în vizită la sala de sport din localitate, o sală de sport care poate “rivaliza” la modernitate cu multe săli de acest gen din ţară.

vezi GALERIEI FOTO :