Accident rutier la Păuleşti.O  autospecială de pompieri a MApN din cadrul UM Păuleşti  s-a răsturnat în afara părţii carosabile
Luni dimineaţă , în judeţul Prahova,   în comuna Păuleşti, o  autospecială de pompieri a MApN din cadrul UM Păuleşti  s-a răsturnat în afara părţii carosabile fără a intra în coliziune cu alt vehicul. 
În  autospecială se afla doar şoferul, acesta fiind transportat la spital.
„Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Păuleşti. 
La locul evenimentului rutier s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. 
La sosirea echipajelor de pompieri, au constatat că a fost vorba despre o autospecială de pompieri a MApN din cadrul UM Păuleşti care s-a răsturnat în afara părţii carosabile (fara sa intre în coliziune cu alte autovehicule). La bordul acesteia se afla doar şoferul (barbat, aprox. 39 ani) care a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la spital (prezenta traumatism cranio-facial şi traumatism coloană lombară).„ - ISU  Prahova.
„În ziua de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.00,  poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 155, în localitatea Păuleşti s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele date de la faţa locului, a reieşit faptul că, un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 155, din direcţia DJ 102 către DN1, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în zona împădurită de pe marginea drumului.
În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. ” a precizat IJP Prahova
 
Foto:  ISU  Prahova