Şase persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier din localitatea Izvoarele
Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, pe DN1A, în localitatea Izvoarele, pe strada Bisericii.
 Două autoturisme  au intrat în coliziune.
În urma impactului,  şase persoane au ajuns la spital.
Comunicat IJP Prahova.
”În cursul zilei de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte au fost sesizaţi despre faptul că pe DN1A, s-a produs un accident rutier. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări, a reieşit faptul că, un bărbat de 69 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1A, în localitatea Izvoarele, din direcţia Braşov către Ploieşti, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani.
 În urma coliziunii, a rezultat vatamarea corporala a celor doi conducători auto, a unei femei de 61 de ani, a unui bărbat de 57 de ani dar şi a doi tineri de 28 de ani şi respectiv 23, pasageri în cele două autoturisme implicate.
Victimele au fost transportate la  spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.  
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”
 
”Pompierii militari prahoveni au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor si pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în localitatea Izvoarele. 
Imediat, la locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD si o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme şi cei 6 ocupanţi ai acestora. În urma impactului dintre autovehicule, toţi cei 6 ocupanţi au suferit diverse traumatisme şi au necesitat îngrijiri medicale, insa, din fericire, toate victimele sunt conştiente şi cooperante.
Conform ultimelor informaţii primite de la faţa locului, toate cele 6 persoane au fost transportate la spital de către ambulanţele SMURD şi SAJ prezente la faţa locului, pentru a primi îngrijiri suplimentare. 
Situaţie victime: F 61 ani, B 57 ani, B 23 ani, B 29 ani - transportati de SAJ la UPU şi B 69 ani şi B 48 ani cu răni minore, conştienţi.”-ISU PRAHOVA
Foto ilustrativ