Două accidente tragice în judeţul Prahova
Sâmbătă, 18 noiembrie a.c., în judeţul Prahova, s-au produs două accidente rutiere tragice.
Primul,  ”în jurul orei 11.40,  poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 1, km. 138, în afara localităţii Azuga s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele date de la faţa locului a reieşit faptul că, o femeie de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă. 
În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul unei femei de 36 de ani, vătămarea corporală a unui bărbat de  37 de ani şi a unei minore de 1 an, pasageri în auto. 
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/ l alcool pur în aerul expirat. ”
 
Cel de al 2 lea,  ”în jurul orei 12.00, un bărbat de 42 ani, în timp ce conducea un autobuz, pe Bulevardul Carol I, din direcţia Buşteni către strada Gării, din Sinaia, la un moment dat ar fi acroşat şi accidentat un pieton, care se afla în traversarea părţii carosabile.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul pietonului (bărbat de 45-50 de ani, la acest moment neidentificat).
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”
Sursă:IJP Prahova
Foto:ISU PRAHOVA