Un bărbat de 53 de ani din Ploieşti a încercat să se sinucidă, vineri seară, folosind un pistol
În cursul zilei de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 19⁰⁰ poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Ploieşti,  au fost sesizaţi de către un echipaj SAJ, care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împuşcată.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 53 de ani, care prezenta o plagă la nivelul pieptului.
Totodată, poliţiştii au identificat în locuinţa acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conştientă.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.
Sursă:IPJ PRAHOVA
Foto ilustrativ