O tânără accidentată într-o parcare de la Sala  Sporturilor din Ploieşti. Şoferul era beat şi drogat
 
”La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 22⁰⁰, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în zona Sălii Sporturilor din municipiu, s-ar fi produs un accident rutier.
Din primele date de la faţa locului, a reieşit faptul că, un bărbat 38 de ani, în timp ce conducea un auto pe pe strada Gelu, din parcarea Sălii Sporturilor, ar fi acroşat şi accidentat o tânără de 24 de ani (pare rănită uşor).
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Poliţiştii au constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.
În urma probatoriului administrat faţă bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu permisul suspendat, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihoactive.”-IPJ Prahova
Foto ilustrativ