Accident rutier pe  DN 1, la intersecţia cu DJ720 spre  Floreşti . Un copil şi o femeie au fost transportaţi la spital
 Duminică după amiază, pe DN1, la intersecţia cu DJ720 spre  Floreşti, s-a produs un accident rutier.
În urma impactului, un  copil şi o femeie au fost transportaţi la spital.
„La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi despre faptul că pe Drumul Naţional 1, la intersecţia cu DJ720 Floreşti a avut loc un accident rutier. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări reieşind faptul că iniţial impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani care circulă pe direcţia Ploieşti către Braşov şi un altul, condus de un bărbat 48 de ani, care circulă din sens opus. 
În urma impactului celor două autoturisme, cel condus de bărbatul în vârstă 48 de ani a fost proiectat într-un altul, care se afla staţionat, condus de o femeie de 31 de ani. 
În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală unui minor de aproximativ 2 ani şi jumătate, şi a femeii de 31 de ani, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. „ a precizat IJP Prahova.
”Pompierii militari prahoveni au acţionat  pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comună Floreşti, pe DN1. 
La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, 2 ambulanţe SMURD şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. 
La sosirea echipajelor de pompieri aceştia au constatat că este vorba despre o coliziune între 3 autoturisme.
În accident au fost implicate 8 persoane, 6 adulţi şi 2 minori.
Unul dintre minori, în vârstă de aproximativ 2 ani şi o femeie în vârstă de aproximativ 30 ani au fost  transportaţi la spital.  
Ceilalţi ocupanţi au refuzat transportul la spital.„-ISU Prahova.
Foto ilustrativ.