Coliziune între trei autoturisme pe DN1A, la Boldeşti-Scăeni.Unul dintre şoferi ar fi fost drogat
”La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi despre faptul că pe Drumul Naţional 1 A, în oraşul Boldeşti Scăeni a avut loc un accident rutier. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări reieşind faptul că impactul a avut loc între un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, circulând pe direcţia Vălenii de Munte către Ploieşti, şi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care circula din sens opus. 
Ulterior impactului celor două, cel din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani. 
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 41 de ani. 
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest.
În cazul conducătorului auto în vârstă de 25 de ani, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.
Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.” a precizat IPJ PRAHOVA.
 
Foto ilustrativ