The Best

Fideli misiunii asumate încă de la prima ediţie, de a promova educaţia şi cultura generală printre tinerii noştri talentaţi, ne bucurăm să anunţăm începerea celei de-a VI-a ediţii a concursului "The Best". Acest eveniment devenit deja o tradiţie se va bucura de participarea echipelor reprezentând 20 de licee şi colegii din judeţul Prahova cărora le va oferi o platformă unică pentru a-şi demonstra cunoştinţele şi abilităţile.

Concursul este organizat de televiziunea regională Valea Prahovei, DADA TV si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, iar calificările vor avea loc începând din data de 16 octombrie până pe 24 octombrie în studioul VPTV din complexul Winmarkt. Ploieşti. Semifinalele, programate pe 4 si 11 noiembrie, precum si finala The Best din 25 noiembrie, vor avea loc în Sala Europa a Consiliului Judeţean Prahova

Concurenţii se vor întrece în notiuni de cultură generală şi vor avea ocazia de a-şi demonstra cunoştinţele, pregătirea şi capacitatea de a face faţă provocărilor culturale. Juriul este asigurat de profesori de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar Judetean Prahova. În cadrul proiectului este prevăzută şi prezentarea unor momente artistice susţinute de liceeni din unităţile de învăţământ participante.

Cu ajutorul partenerilor noştri generoşi şi al sponsorilor, "The Best" va oferi premii substantiale pentru tinerii talentaţi care se vor distinge în această competiţie de excepţie. Acest proiect îşi propune să îi încurajeze pe elevii prahoveni să-şi dezvolte pasiunea pentru învăţare şi cunoaştere, arătându-le că munca depusă pentru asimilarea cunoştinţelor le este răsplătită pe deplin. Suntem mândri de liceenii noştri şi credem în potenţialul lor de a deveni lideri ai viitorului.

Vă invităm pe toţi să urmăriţi acest eveniment deosebit şi să ne susţineţi în eforturile noastre de a promova educaţia şi cultura generală printre tinerii din Prahova.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina de facebook: https://www.facebook.com/concursthebest sau pe pagina: https://www.vptv.ro/programe/the-best/

Partener media INFO PLOIEŞTI CITY