Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a furat  băuturi alcoolice dintr-un supermarket din Ploieşti
La data de 6 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un agent de securitate al unui supermarket din zona de nord a municipiului, despre faptul că un bărbat ar fi sustras produse din societatea în cauză. 
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a identificat şi depistat persoana bănuită de comiterea faptei la faţa locului, ca fiind un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Ploieşti. 
Din verificări, a reieşit faptul că tânărul ar fi sustras două sticle cu băuturi alcoolice, după ce, pe prima dintre acestea ar fi spart-o la ieşirea din magazin, motiv pentru care a revenit, sustrăgând o a doua sticlă. 
În baza probatoriului administrat, faţă de bănuit a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursă:IPJ PRAHOVA
Foto ilustrativ