Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au identificat şi depistat o femeie bănuită de comiterea unei fapte de furt
 
La data de 6 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au identificat şi depistat o femeie bănuită de comiterea unei fapte de furt. 
În fapt, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că o persoană necunoscută a ieşit din curtea locuinţei vecinilor săi, având asupra sa mai multe bunuri, deşi proprietarii sunt plecaţi din ţară. 
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana bănuită ar fi pătruns în curtea locuinţei şi ulterior în locuinţă, sustrăgând mai multe elemente vestimentare şi încălţări, în valoare de aproximativ 1.000 de lei. 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei bănuite, fiind o tânără în vârstă de 25 de ani, din municipiul Ploieşti, ocazie cu care bunurile în cauză au fost recuperate în totalitate, fiind restituite persoanei vătămate. 
În cauză,  femeia a fost condusă la o unitate medicală, Secţia psihiatrie, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Sursă:IPJ PRAHOVA
Foto ilustrativ