Un bărbat de 48 de ani, livrator Glovo, s-a ales cu luneta maşinii spartă , în Mimiu
La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, despre faptul că a avut un conflict verbal cu o persoană, în timp ce se afla pe strada Fabricilor, fiindu-i spartă luneta autoturismului personal. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din verificări stabilindu-se faptul că bărbatul, în calitate de livrator de comenzi, s-a deplasat pe strada Fabricilor, din municipiu pentru a livra o comandă, întâlnindu-se cu patru tineri, doi băieţi şi trei fete cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani. 
Întrucât tinerii în cauză nu au putut achita întreaga comandă, a izbucnit un conflict verbal, bărbatul intenţionând să plece, moment în care, tinerii i-ar fi spart luneta autoturismului, ulterior fugind de la faţa locului. 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat, ieri, 29 septembrie a.c., cei 5 minori, din municipiul Ploieşti, bănuiţi de comiterea faptei, care au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii. 
Astfel, în cauză, părinţii minorilor au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr.61/1991 R, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru fiecare minor. 
Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
Sursă:IJP Prahova
Foto:observatorulph.ro