11even Experiences Ploieşti - 19 Aprilie 2018

 

După ce în primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare.

În 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, în 2014 fiecare eveniment 11even Experiences a avut ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life, în 2015 tema centrală a fost Despre oameni frumoşi şi poveştile lor, în 2016, tema a fost Puncte de cotitură – Momente care schimbă vieţi, iar anul acesta tema este Transform Your Life.

 

După succesul de la prima ediţie din anul 2014, când au fost în Aula Universităţii Petrol-Gaze peste 230 de participanţi, şi după minunatul eveniment din 15 Mai 2015, si dupa cel din 2016 , Conferinţa 11even Experiences se întoarce la Ploieşti pentru a IV-a ediţie - http://elevenevents.ro/oras/ploiesti

11even Experiences – Ploieşti, Ediţia a IV-a va avea loc în data de 19 Aprilie 2018, începând cu ora 17.00 în Sala Marea a Palatului Culturii.

 

Au confirmat, participarea în calitate de speakeri, în acest an:

-       Cătălin Stoica - Fondator Academia de Bine;

-       Alexandra State - Coordonator Organizare Ciucas X3;

-       Ancuţa Vlad - Fondator Zumba cu Ancuţa;

-       Lucian Mîndruţă – Jurnalist;

-       Howard Dell - Antrenor de fitness;

-       Maestru George Nicolescu – Artist;

-       Robert Cadar – Blogger;

-       Cristi Vlad - Presedinte Executiv Petrolul Ploiesti;

-       Luana Ibacka - Life trainer & Tango Dancer/ Body coach;

-       Andreea Vasile – Actriţă;

-       Liliana Iosif - HR Director Maspex Romania;

Cauza socială a acestui an îi va fi dedicată lui Robert Cadar.

Robert are 39 de ani este inginer de profesie, blogger şi alergător montan. Din 2010 s-a implicat şi a sprijinit prin voluntariat multe proiecte de suflet, momentan face parte din consiliul de conducere al Fundaţiei Rafael şi se ocupă de partea de social media a iniţiativei Plantăm fapte bune în România.

De mai bine de un an, Robert se luptă cu o formă rară de cancer, a trecut prin 3 intervenţii chirurgicale, două luni de radioterape şi în prezent este sub tratament prin imunoterapie, însă în tot acest timp nu s-a plâns de aceste provocări, a continuat să alerge şi să-i motiveze pe cei din jurul său la mişcare, la un stil de viaţă sănătos, molipsindu-i cu optimismul lui fără margini şi şocându-i în acelaşi timp pe medici cu forţa şi determinarea cu care luptă pentru viaţă.

Ţine un jurnal în lupta lui contra cancerului pe blogul lui personal, îi consiliază pe cei care se luptă cu diferite forme de cancer şi are în plan să scrie o carte motivaţională despre lupta lui pentru viaţă prin care doreşte să-i încurajeze pe cei care luptă cu această boală perfidă!

Moderatorii acestui eveniment sunt psihologul Claudia Iordache şi omul de televiziune Claudius Dociu.

Înscrierile se fac on-line pe linkul - http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti, sau la accesul în sala, în seara conferinţei.

Atentie, locurile sunt limitate si este de preferat sa le rezervati on-line.

Toţi cei care doresc să facă parte din evenimentul 11even Experiences Ploieşti, parteneri sau participanţi, pot contacta organizatorii locali, accesând site-ul http://elevenevents.ro/oras/ploiesti.

Ana Alexiu - Coordonator PR

Tel: 0721 211 348; E-mail: ploiesti@elevenevents.ro

Iulian Şerban - Coordonator Principal

Tel: 0732 232 871; E-mail: ploiesti@elevenevents.ro

(Start Now! este o asociaţie non-profit care îşi propune să aducă în comunitatea prahoveană proiecte de impact (educaţionale, sportive, sociale, de antreprenoriat) şi care să genereze valoare pentru cei implicaţi.

Din portofoliul nostru fac parte: proiectul şi evenimentul #BucuriaAlergarii – www.bucuria-alergarii.ro – o întâlnire săptămânală desfăşurată la Sala Sporturilor Olimpia Ploieşti, ajuns la ediţia 10 din anul 3 de existenţă, cu peste 50 de membri de toate vârstele; proiectul 11even Experiences Ploieşti, Campania Book-Uria Alergării – Book-Uria Cititului, Semimaratonul Urlaţi 2017, 2018 etc.)

www.start-now.ro

https://www.facebook.com/AsociatiaStartNow/