Incendiu violent la o casă particulară din Aluniş.Au fost afectate 4 locuinţe, 6 anexe şi 1 autoturism (video)
Luni seară, la o casă particulară, de strada Principală din Aluniş, a izbucnit un incendiu violent.
Potrivit ISU Prahova, au fost afectate 4 locuinţe, 6 anexe şi 1 autoturism, o suprafaţă totală de aproximativ 500 mp.
Au fost asistate medical 5 victime, 3 cu atac de panică, 1 intoxicat cu fum şi un bărbat în vârstă de 53 ani cu arsuri de gr I, II şi III la nivelul feţei, toracelui şi a membrelor superioare., care a fost transportat la UPU Ploieşti.
Celelalte victime au refuzat transportul la spital.
Cauza incendiului este în curs de stabilire.
O a treia locuinţă a fost salvată de pompieri.
Au acţionat 23 de Subofiţeri cu 4 autospeciale de stingere.
S-au deplasat la locaţie o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi ambulanţă SAJ Prahova.
”La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Aluniş se manifestă un incendiu la o locuinţă. 
În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, observând că incendiul a cuprins două locuinţe, extinzându-se şi la acoperişul alteia, din imediata apropiere. 
Echipajele de pompieri sosite la faţa locului au procedat la stingerea incendiului, din primele verificări, reieşind faptul că acesta ar fi fost provocat. 
În urma incendiului, proprietarul primului imobilul, un bărbat în vârstă de 58 de ani a suferit mai multe arsuri, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
La acest moment poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a izbucnit incendiul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi vătămare corporală din culpă.„ a precizat IJP Prahova.
Sursă : ISU şi IJP Prahova