Bărbaţi  reţinuţi pentru comiterea de infracţiuni de furt
La data de 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărescă au identificat, depistat şi reţinut pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Dumbrava, bănuit de comiterea infracţiunii de furt. 
În fapt, la data de 21 septembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Dumbrava, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuinţă un televizor tip LED, care se afla montat pe perete, creând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei. 
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. 
În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită a fost depistată, fiind reţinută pentru 24 de ore. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
La data de 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au identificat, depistat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Ploieşti. 
În fapt, la data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, persoana bănuită ar fi pătruns într-un imobil din municipiul Ploieşti, strada Democraţiei, sustrăgând un laptop şi un televizor. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
Trei tineri din Voluntari depistaţi de poliţiştii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă
La data de 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au identificat şi depistat trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.
În fapt, la data de 20 septembrie a.c., cei trei bărbaţi cu vârstele de 33, 30 şi 29 de ani, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, ar fi găsit un card bancar pe capota unei maşini din zona pieţei din municipiul Câmpina, efectuând patru tranzacţii comerciale cu acesta, în valoare de aproximativ 250 de lei. 
Ulterior, cardul a fost abandonat în spatele maşinii persoanelor bănuite. 
În urma depistării bănuiţilor, aceştia au fost conduse la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, achitând prejudiciul cauzat persoanei vătămate. 
Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ