Concertul Caritabil „Pentru ca poveştile triste să aibă un final fericit!“ la a VII-a ediţie

Organizaţia Umanitară CONCORDIA organizează cea de-a VII-a ediţie a principalului eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveştile triste să aibă un final fericit!“, joi, 5 octombrie 2023, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din Bucureşti.

Pe scena evenimentului vor urca acordeonistul Jakob Steinkellner, tenorul Vlad Miriţă acompaniat de pianistul Alexandru Mihai Burcă şi invitaţi speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului, precum şi Corul copiilor din CONCORDIA, sub coordonarea prof. Teodora Banu Nistoroiu. Corul este acompaniat la pian de Leonard Şarpe, la vioară de Lucian Duţă, iar alături de ei vor urca Eduard Stoica (voce), Alexandru Dumitraşcu şi Alexandru Ungureanu (percuţie). Gazda evenimentului va fi, pentru a şaptea oară consecutiv, jurnalista Irina Păcurariu.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveştile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru o viaţă mai bună pentru cei 120 de copii din Centrele de Zi CONCORDIA. Fiecare clipă pe care ei o petrec în centre înseamnă o şansă în plus să iasă din sărăcie. Au fost create aceste Centre de Zi pentru ca aceşti copii să aibă unde să îşi facă temele şi să recupereze materia de la clasă, să primească o masă caldă, haine şi tot ce este necesar pentru la şcoală.

De 32 de ani, CONCORDIA lucrează în slujba copiilor abandonaţi, însă în ultimii 10 am luat decizia să investim în centrele pentru copil şi familie pentru că reprezintă soluţia noastră sustenabilă de a lupta împotriva sărăciei extreme şi împotriva abandonului familial şi şcolar. Cel mai bun lucru pentru un copil este să fie alături de familia lui. Centrele pentru copil şi familie reprezintă strategia noastră pentru următorii ani. În acest sens, începând cu anul 2021 am construit Reţeaua Naţională a Centrelor de Zi, ca o voce puternică în slujba acestor copii. Numai aşa putem rupe sărăcia intergeneraţională.”, spune Diana Certan, Director Executiv CONCORDIA România.

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 150 de lei, iar companiile pot să achiziţioneze unul dintre pachetele de sponsorizare PLATINUM (5.000 EUR), GOLD (3.000 EUR), SILVER (2.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR).

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Maria a României şi cu sprijinul Teatrului Odeon.

 

Mai multe detalii şi rezervări la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro | +40 730 003261| www.concordia.org.ro.

Parteneri: Ambasada Austriei la BucureştiForumul Cultural Austriac BucureştiTeatrul Odeon BucureştiPEPCO România.

Parteneri GOLD: The GrandSchoenherrSTRABAGGoodMills România.

Despre Organizaţia Umanitară CONCORDIA

CONCORDIA este o organizaţie neguvernamentală internaţională, independentă, dedicată sprijinirii copiilor, tinerilor şi familiilor aflate în nevoie, spre o viaţă independentă şi responsabilă.

Proiectele noastre se derulează în Bucureşti, judeţul Prahova (Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani) şi în judeţul Dâmboviţa (comuna Odobeşti) şi se adresează unui număr de peste 2.000 persoane în fiecare an. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.concordia.org.ro.


Comunicat: Organizaţia Umanitară CONCORDIA