O femeie din Ploieşti a fost reţinută pentru tâlhărie intr-un centru comercial din zona de sud
„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la domiciliul unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiu, bănuită de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. 
În fapt, la data de 6 septembrie a.c., persoana bănuită ar fi sustras mai multe articole vestimentare din incinta unui centru comercial din zona de sud a municipiului Ploieşti. 
La ieşirea din societatea comercială, existând suspiciunea că ar fi sustras articole vestimentare, la momentul opririi în vederea verificării bagajului de către agentul de pază, aceasta l-ar fi agresat, reuşind să plece cu bunurile în cauză. 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, precum şi articolele vestimentare sustrase din magazin, femeia în cauză fiind condusă la sediul poliţiei în vederea audierii. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de persoana bănuită a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploieşti. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.”
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ