Un tânăr de 29 de ani a fost atacat de doi indivizi într-un supermarket din cartierul Malu Roşu
În seara de joi, doi indivizi au atac un tânăr de 29 ani într-un supermarket din cartierul Malu Roşu.
Agresorii au folosit un obiect tăietor-înţepător.
Incidentul ar fi survenit în urma unei datorii pe care victima o avea la cei doi indivizi.
„La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că prietenul acesteia ar fi fost agresat fizic de către două persoane cunoscute.
Din cercetări a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 29 de ani în timp ce se afla în incinta unui supermarket din zona Malu Roşu, la un moment dat ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înţepător de către un alt bărbat în vârstă de 33 de ani, pe fondul unei datorii a unei sume de bani.
Tot din verificări a reieşit că, incidentul s-ar fi continuat în incinta unei parcări auto din zonă, la care au mai fost implicate alte 3 persoane, cu vârstele de 25, 27 şi respectiv 43 de ani.
În urma altercaţiei, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
În continuare poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti efectuează verificări în vederea depistării a două persoane implicate, fiind vorba de doi bărbaţi cu vârstele de 33 şi 43 de ani, din oraşul Băicoi, respectiv municipiul Ploieşti.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
La data de 8 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bărbaţi, cu vârstele de 33 şi 43 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.”a precizat IJP Prahova.
 
Foto ilustrativ