”Respectaţi lege„.Vlogger-ul  ploieştean Ciprian Dafinescu a încălcat-o. Acesta s-a ales cu dosar penal pentu dare de mită
Titlul nu este un experient social al cunoscutului vlogger ploieştean  Ciprian Dafinescu, este realitate...
Dafinescu  a fost prins în flagrant de poliţiştii de la DGA Prahova în timp ce dădea miită unui echipaj de Poliţie.
 
Ciprian Dafinescu, conducea un  Porsche,în direcţia Păuleşti, acesta  a fost oprit de poliţiştii prahoveni  pe motiv că avea inspecţia tehnică periodică expirată.
„Moralistul„ Ciprian Dafinescu, a fost prins în flagrant, pe 3 septembrie, la ora 2 dimineaţa (potrivit unor  surse).
Ciprian Dafinescu şi morală.....
După cum bine se ştie, vloggerul explica prin experimentele  pe care le filma pe youtube, că este bine şi moral   să respectăm legea, precum şi normele de conduită socială.
Tocmai el, nu a resspectat-o!?!
 
Ciprian Dafinescu are la activ peşte 38.000 de urmăritori pe Instagram şi 264.000 de abonaţi pe canalul de YouTube.
”Poliţie vs Vlogger = 1– 0
În urmă cu câteva seri colegii noştri din cadrul Postului de Poliţie Păuleşti, judeţul Prahova au oprit un Porsche care avea inspecţia tehnică periodică expirată.  
La volanul maşinii se afla un tânăr ploieştean cunoscut pentru clipurile postate în mediile on-line prin intermediul cărora realiza diverse experimente sociale cu ajutorul cărora îndemna cetăţenii să fie cât mai corecţi şi să respecte legea, precum şi normele de conduită morală.
După ce i-au adus la cunoştinţă fapta pentru care va fi sancţionat, colegii noştri i-au cerut să rămână la maşină. Cu toate acestea, la scurt timp, şoferul a ieşit din maşină şi a venit spre echipaj cu cartea de identitate a autoturismului în mână. El le-a spus colegilor, care deja scriau procesul verbal de contravenţie, că a uitat să le înmâneze acest document, deşi nu i-a fost solicitat, şi că în interiorul acestuia „se află ITP-ul”.
Colegul nostru, Sever, a verificat conţinutul documentului constatând că în interiorul acestuia nu se află vreo anexă a certificatului de înmatriculare cu holograma dovezii efectuării inspecţiei tehnice periodice, ci suma de 500 lei, cu titlu de mită pentru a-i determina să nu aplice măsurile legale. Imediat, colegii au solicitat sprijinul angajaţilor DGA pentru a realiza flagrantul, lucra care s-a şi întâmplat.  
Acum, vlogger-ul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”dare de mită” şi sperăm cu această ocazie că va avea timp suficient să reflecteze la a-şi însuşi principiile de conduită socială şi de moralitate pe care le-a promovat de-a lungul timpului în mediul virtual.
Morala poveştii?...Atunci când pozezi în formator de opinie vertical, încearcă să o faci şi în viaţa de zi cu zi, nu doar pe Youtube.”
 
Contactat de Observatorul Prahovean pentru un punct de vedere, Ciprian Dafinecu a transmis:
 
„La prima vedere, titlul articolului mă face să cred că ar fi vorba de un pamflet: “Poliţie vs Vlogger = 1-0”. Trecând peşte acest aspect, pot constata că se încalcă în mod conştient prezumţia de nevinovăţie.
 
Nu înţeleg de ce se încearcă defăimarea mea, într-o speţă nesoluţionată. Nu sunt adeptul unor practici de acest gen şi nu am făcut acest lucru.
 
De asemenea, era vorba despre o amendă de 650 lei şi nu văd de ce s-ar fi complicat cineva într-o astfel de situaţie”. (https://www.observatorulph.ro/eveniment/2697657-reactia-vloggerului-ciprian-dafinescu-dupa-ce-politistii-l-au-surprins-in-flagrant-pentru-dare-de-mita).
Foto captură youtube.
 
P.S.Până când aşa zişii formatori de opinie (vloggerii) se cred deasupra tuturor?!?