Doi iezi au fost salvaţi de un echipaj Smurd Prahova

Pompierii militari au fost miercuri în alertă, după ce un incendiu a cuprins mai multe anexe gospodăreşti în comuna Cocorăştii Colţ, sat Ghioldum. În urma incendiului a avut loc şi o intervenţie mai aparte. Echipajul Smurd ajuns la faţa locului a salvat doi iezi, iar imaginile sunt impresionante. 

La locul intervenţiei s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă Smurd. Incendiul a cuprins mai multe anexe gospodăreşti, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. 

O persoană a avut nevoie de ajutor medical după ce a făcut atac de panică. Echipajul Smurd aflat la faţa locului a mai avut o intervenţie, cu totul aparte. Doi iezi au fost descoperiţi sub cadavrul mamei lor, care se pare că a încercat să-i protejeze de flăcări. Iezii au fost salvaţi în urma intervenţiei echipajului de la Smurd, iar imaginile sunt impresionante.

Cât priveşte incendiu, acesta se pare că a izbucnit după ce proprietarii anexelor au dat foc la vegetaţia uscată din curte.

Vezi foto si video AICI : https://www.observatorulph.ro/eveniment/92485-doi-iezi-salvati-de-echipajul-smurd-in-urma-incendiului-de-la-cocorastii-colt-video-foto