Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de poliţiştii câmpineni
La data de 1 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Doftanei au pus în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de către Judecătoria Câmpina.
Astfel, doi tineri cu vârstele de 23 şi respectiv 25 de ani au de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier naţional şi furt de arbori din fondul forestier naţional.
Totodată, un alt tânăr de 21 de ani are de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tăiere fără drept de arbori din fondul forestier naţional şi furt de arbori din fondul forestier naţional.
De asemenea, ceilalţi 2 tineri cu vârstele de 23 si 24 de ani au de executat 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În cauză, cei 5 tineri din comuna Proviţa de Jos au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Câmpina şi ulterior depuşi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ