Accident rutier grav pe pe DN1 B, între   Albeşti Paleologu şi Loloiasca.Coliziune între o autocisternă  şi un autoturism
Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil au intervenit,astăzi,în jurul orei 10.30,  pentru asigurarea masurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, descarcerare şi acordare a primului ajutor medical calificat în cazul producerii unui accident rutier în comuna Albeşti-Paleologu, DN1B.
La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. 
Din primele informaţii, în eveniment au fost implicate o autocisternă (fara incarcatura) şi un autoturism, precum şi cei 2 ocupanţi ai acestora. 
Şoferul autoturismului era încarcerat şi în stare de inconştienţă.
 S-a procedat de îndată la extragerea victimei din autoturism. 
Acest demers a fost efectuat cu succes, victima fiind preluată de echipajele SMURD şi SAJ Prahova  pentru a-i fi acordat primul ajutor medical. 
Din nefericire, victima ( bărbat, 56 ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată de către medic.
A suferit un stop cardio-respirator.
”Din primele date de la faţa locului a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 56 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1 B, la un moment dat a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autocisternă condusă de un alt bărbat de 49 de ani.
Echipajul medical solicitat a declarat decesul conducătorului auto de 56 de ani.
Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.” - IJP PRAHOVA
Sursă:ISU şi IJP PRAHOVA
Foto-video: ISU Prahova.