Accident grav pe DN72, în comuna Ariceştii Rahtivani.O persoană a decedat
În această dimineaţă,  pe DN72, în comuna Ariceştii Rahtivani, autobasculantă şi un autoturism au intrat în coliziune.
În urma impactului două persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii.
Din nefericire, una dintre persoane a decedat.
”Pompierii militari prahoveni au acţionat  pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, descarcerare şi acordare a asistenţei medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Ariceştii Rahtivani, DN72. 
La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, 2 autospeciale pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. 
Din primele informaţii primite de la faţa locului, în eveniment au fost implicate o autobasculantă şi un autoturism, în care se aflau 4 ocupanţi,3 în autoturism şi 1 în autobasculanta.
În autoturism au existat  2 victime încarcerate şi inconştiente. 
 O altă victimă, conştientă, a primit  îngrijiri medicale din partea unui echipaj SAJ Prahova.
La  faţa locului s-a deplasat  şi elicopterul SMURD. 
Date despre persoanele implicate:
- şoferul autobasculantei fără probleme medicale;
- şoferul autoturismului, bărbat aproximativ 60 ani, declarat decedat;
- pasager autoturism, barbat aproximativ 23 ani, în stare de inconştienţă, asistat medical de echipajul TIM şi predat către elicopterul SMURD;
- pasager autoturism, femeie aproximativ 24 ani, conştientă, asistată de SAJ;
- pasager autoturism, bărbat, conştient, cu leziuni minore.”a precizat ISU Prahova.
 
”Din cercetări s-a stabilit faptul că ansamblul de vehicule a fost condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, iar celalalt autovehicul de un bărbat în vârstă de 69 de ani. 
În urma impactului a rezultat decesul unei persoane, conducătorul auto al autoutilitarei, respectiv două victime, pasagere in autoutilitară, un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD, şi o femeie în vârstă de 34 de ani. 
Conducătorul auto al ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. ” IJP Prahova.
Foto: ISU Prahova.