Accident rutier în comuna Bălţeşti, satul Bălţeşti.Două persoane au ajuns la spital
În noaptea dinspre miercuri şi joi, în jurul orei 1:30,  în comuna Bălţeşti, satul Bălţeşti, a avut loc un accident rutier.
Două persoane au ajuns la spital.
”Pompierii militari prahoveni au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, descarcerare şi acordare a primului ajutor medical calificat în cazul producerii unui accident rutier în comuna Bălţeşti, satul Bălţeşti. 
Imediat, la locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă. 
Odată sosite la faţa locului, echipajele au constatat faptul că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism şi cei 4 ocupanţi ai acestuia, dintre care unul era încarcerat, însă conştient. De îndată s-a lucrat pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate, fiind preluată de către un echipaj SAJ şi transportat la UPU Ploieşti cu traumatism membru superior drept. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 20 ani, pasager al autoturismului.
O altă victimă, bărbat 28 ani, care prezenta traumatisme la nivelul membrelor inferioare, a fost preluat de către echipajul TIM, a fost intubat si transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti. 
Ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului nu au necesitat îngrijiri medicale. ”
 
Sursă:ISU PRAHOVA
Foto ilustrativ