Un bărbat din comuna Măgureni este cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni
Vineri noaptea , în jurul orei 04.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Floreşti, au fost sesizaţi de către un tânăr despre faptul că un bărbat ar fi tras cu o armă într-un grup de persoane, în comuna Măgureni. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 50 de ani ar fi ieşit pe stradă, deranjat fiind de zgomotul făcut de un grup de persoane, şi ar fi executat două focuri de armă de la o distanţă de aproximativ 100 de metri, fiindu-i provocate leziuni la unul dintre membrele superioare ale unui minor în vârstă de 17 ani, din comuna Telega. 
Minorul în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat. 
Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat la domiciliul acestuia şi condus la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, constatându-se că nu este posesor de armă şi că aceea era o armă artizanală, care a fost ridicată de poliţişti, împreună cu două cartuşe artizanale, în vederea continuării cercetărilor. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ