Accident rutier grav pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina.În accident ar fi fost implicat fostul ministru al Mediului de Afaceri, Ilan Laufer
„În cursul zilei de azi, în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, în municipiu, pe Bulevardul Carol I. 
Din primele cercetări, a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părţii carosbile, ulterior, intrând în coliziune şi cu autoturismul mai sus menţionat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 40 de ani, precum şi a pasagerei dreapta-faţă, în vârstă de 42 de ani şi a doi minori, care se aflau pe bancheta din spate, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.„ precizează Poliţia Rutieră Prahova.
Potrivit unor surse, în accident ar fi fost implicat fostul ministru al Mediului de Afaceri, Ilan Laufer împreună cu   soţia şi copiii, toţi fiind transportaţi la spital.
Foto ilustrativ