Accident rutier în Filipeştii de Pădure .Un tânăr beat  şi cu permisul suspendat s-a răsturnat cu maşina
Potrivit IJP Prahova,vineri noapte, în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Filipeştii de Pădure a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism condus de un tânăr in vârsta de 19 ani, din comună. 
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că tânărul, în timp ce se deplasa pe strada Dulmăneşti, din satul Diţeşti, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, răsturnându-se şi intrând în coliziune cu gardul unui imobil.
Din verificări, s-a stabilit faptul că tânărul figura în bazele de date cu dreptul de a conduce suspendat.
Totodată, cu ocazia testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
În cauză, cercetările sun continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, conducere a unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat şi vătămare corporală din culpă.
 
Foto ilustrativ