Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a fost gazda evenimentului „Dăruieşte româneşte”
„Dăruieşte româneşte”
 
Miercuri, 23 august a.c., ora 10:00, prefectul Virgiliu- Daniel Nanu a fost gazda evenimentului „Dăruieşte româneşte”, în judeţul Prahova.
La eveniment au fost prezenţi Consilierul de stat Dumitru-Daniel Botănoiu, de la Cancelaria Prim-Ministrului Marcel Ciolacu, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ai Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi ai Instituţiei Prefectului.
„Dăruieşte româneşte” nu este un slogan, este un concept care va demara o campanie pentru conştientizarea şi promovarea reîntoarcerii la consumul de produse româneşti sănătoase şi de bună calitate, cu acţiuni de susţinere şi de sprijin atât pentru consumatori cât şi pentru fermierii şi procesatorii români.
”Sunt încântat că astăzi avem posibilitatea de a duce la următorul nivel o campanie mai veche, iniţiată de domnul ministru Radu Oprea, putând astfel, să promovăm producătorii autohtoni. Programul despre care vorbim acum, este unul care cu certitudine va aduce beneficii multiple, având ca scop principal promovarea calităţii produselor româneşti în rândurile tuturor cetăţenilor, care se vor bucura descoperind gusturile de altădată.”  a declarat prefectul Virgiliu- Daniel Nanu aflat la un depozit de produse alimentare din municipiul Ploieşti, unde participanţii au putut degusta din produsele ce urmează a fi oferite.
Cu acest prilej, 4.000 de kilograme de pepeni (producţie 100% românească) vor fi donate către centre rezidenţiale pentru persoane vârstnice, centre rezidenţiale pentru persoane adulte aflate în dificultate şi centre rezidenţiale pentru copii, fiind vizat un număr de aproximativ 1.750 de beneficiari. Dintre aceştia, peste 1.000 de beneficiari aparţin celor 24 de centre gestionate de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova. 
Comunicat:Instituţia Prefectului - Judeţul Prahova