Tragedie rutieră în Ploieşti.Doi tineri au murit carbonizaţi după ce un autoturism a intrat într-un stâlp
Duminică noapte, în municipiul Ploieşti, in jurul orei 1, pe strada Mihai Bravu, in zona Isover Teleajen, a avut loc un tragic accident rutier.
 Un autoturism a  intrat într-un stâlp şi a luat foc.
In autoturism se aflau 3 persoane.
Din nefericire, doi bărbaţi de 18 ani şi, respectiv, 19 ani, au rămas blocaţi în autoturism, aceştia au suferit  arsuri grave, fiind declaraţi decedaţi.
”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti au fost solicitaţi să intervină în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Ploieşti, str. Mihai Bravu, care ar fi fost urmat de un incendiu la nivelul autoturismului implicat.
 La locul evenimentului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. ” ISU Prahova.
Din păcate, una dintre victime, Darius Sîrbu, a fost golgheterul Ligii B-LMF Prahova din sezonul trecut şi componentul echipe Republica Ploieşti 1503 .
”Echipajele medicale au constatat decesul conducătorului auto în vârstă de 18 ani şi a unui pasager în vârstă de 19 ani.
Al treilea pasager tot cu vârsta de 18 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.” a precizat  IJP Prahova.
Foto:antena3.ro/observatorulph.ro si ligaminifotbal2008
Video:observatorulph.ro