Ziua Internaţională a Tineretului, pe aleea pietonală din faţa Teatrului „Toma Caragiu„ Ploieşti
 
 Sâmbătă, 12 august, Teatrul „Toma Caragiu”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti şi Casa de Cultură „I.L.Caragiale”, vă invită pe aleea pietonală din faţa teatrului pentru a sărbători Ziua Internaţională a Tineretului.
 Cu această ocazie, tinerii, dar şi cei care păstrează încă în inimă această perioadă şi simt că au sufletul tânăr, se vor putea bucura de o serie de activităţi care le sunt dedicate, de la ateliere de creaţie handmade, la demonstraţii de street dance sau recitaluri de muzică folk.
Programul evenimentului este următorul:
10.00 – 11.00 – Atelier Handmade, coordonator prof. Liliana Calciu - Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti;
10.30 – 11.00 – Street Dance, coordonator Daria Jasmine Iosif - Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti;
11.00 – 12.00 – Recital al Grupului de muzică folk „Chitara Prahovei” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, coordonator prof. Marius Glonţ.
Ziua Internaţională a Tineretului a fost adoptată, în 1999, de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi marchează un moment special, în care sunt evidenţiate acţiunile şi iniţiativele tinerilor, dar şi importanţa implicării lor în viaţa socială şi culturală a comunităţii.
Manifestarea din această sâmbătă reprezintă un preambul al viitoarelor activităţi care se vor desfăşura în contextul în care oraşul nostru va deveni, în 2024, Capitala Tineretului din România.
Vă aşteptăm la o sărbătoare a tinereţii, energiei, entuziasmului şi a deschiderii către noi experienţe!