Accident rutier în comuna Izvoarele provocat de un şofer beat
Miercuri seară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte, au fost sesizaţi despre faptul că pe Drumul Naţional 1 A, în comuna Izvoarele ar fi avut loc un eveniment rutier între două autovehicule, soldat cu pagube materiale. 
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorii auto, din primele verificări reieşind faptul că, impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, şi un ansamblu de vehicule, condus tot de un bărbat.
În urma discuţiilor purtate cu persoanele implicate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 48 de ani, din comuna Măneciu emana halenă alcoolică, iar la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ