Un tânăr a fost fugărit de poliţişti  pe un câmp din comuna Baba Ana.Bărbatul conducea un autoturism fără a avea permis
 
În dimineaţa zilei de miercuri,  9 august a.c., în jurul orei 08.00 , poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Ciorani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, acţionând pe linie rutieră pe DJ 102 D, în comuna Baba Ana, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula către Mizil. 
Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului poliţistului, mărind viteza de deplasare, echipajul a pornit în urmărirea acestuia, la scurt timp, conducătorul auto abandonând autoturismul pe un teren agricol, ulterior fugind.
Poliţiştii au continuat urmărirea pedestră a bărbatului, fiind somat să se oprească, moment în care s-a conformat şi a fost imobilizat de poliţişti.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 28 de ani, din comuna Baba Ana nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.
Sursă:IPJ Prahova
Foto ilustrativ