Şocant.Un copil în vârstă de 2 ani şi 8 luni din comuna Scorţeni, a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei
”La data de 9 august a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băicoi au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Scorţeni, despre faptul că fiul său, minor, ar fi decedat. 
În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare, care s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor în vârstă de 2 ani şi 8 luni, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului medical.
Din primele verificări, s-a stabilit că minorul s-ar fi înecat în pârâul din spatele locuinţei.
Cadavrul copilului nu prezenta urme de violenţă sau leziuni pe suprafaţa vizibilă a corpului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.”precizează IJP Prahova.
 
Foto ilustrativ