Accident de muncă la o societate comercială din Berceni.Un tânăr a murit strivit de motostivuitor
”La data de 4 august a.c., în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din localitatea Berceni s-ar fi produs un accident de muncă.
Astfel, din cercetări a reieşit faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani, angajat al unităţii în cauză, în timp ce manevra un motostivuitor, în vederea încărcării unui camion, la un moment dat s-a răsturnat fiind prins între sol şi utilaj.
La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD care i-a acordat tânărului primul ajutor şi l-a transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
Ulterior, în cursul zilei de ieri, tânărul a fost declarat decedat.
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.” precizează IJP Prahova.
Foto ilustrativ