Zeci de jandarmi prahoveni au fost avansaţi în grad
Conform IJJ Prahova, ieri, 1 august a.c., zeci de jandarmi prahoveni au fost avansaţi în grad.
”Ziua de 1 august a fost una cu emoţii aparte pentru zeci de jandarmi prahoveni care au fost avansaţi în gradul următor, la termen. Este vorba despre ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova, care îndeplinesc stagiul minim în grad şi condiţiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare. 
Momentul înaintării în grad este unul extrem de important pentru fiecare militar, fiind o confirmare a devotamentului şi profesionalismului manifestate faţă de arma din care face parte. 
Jandarmii avansaţi în grad au fost felicitaţi, dar au primit şi sfatul să nu uite că „umerii mai grei“ vin la pachet şi cu o serie de noi responsabilităţi în slujba comunităţii.  
De asemenea, în cadrul ceremoniei, domnul colonel Marius Brotea, prim-adjunct al inspectorului şef al IJJ Prahova, a prezentat-o pe tânăra absolventă a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ – arma Jandarmi, care, din această vară, şi-a început activitatea în rândul ofiţerilor din Jandarmeria prahoveană.  ”
Foto:IJJ PH