Scandal şi bătaie între doi  muncitori de la o fabrică din cartierul Mimiu
Doi muncitori de la o fabrică  din cartierul  Mimiu s-au luat la bătaie,  luni, în timpul programului.
 
”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unei societăţi din cartierul Mimiu, are loc un conflict între doi angajaţi ai acesteia.
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, identificând cele două persoane ca fiind doi bărbaţi în vârstă de 28 de ani, din municipiul Ploieşti, respectiv din comuna Bărcăneşti. 
Din verificări, a reieşit faptul că între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia unul dintre bărbaţi l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei pe celălalt. 
În urma altercaţiei, persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată.
Persoana vătămată nu a dorit să formuleze plângere, fiindu-i adus la cunoştinţă termenul legal în care poate formula. 
Faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptei, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.” precizează IJP Prahova
Foto ilustrativ