Bătaie şi scandal  într-un parc din zona cartierului  Ploieşti Vest
Seara  trecută, în jurul orei 21.00, într-un parc din zona cartierului  Ploieşti Vest , a avut loc un scandal urmat de bătaie.
Incidentul ar fi pornit de la ceartă a patru copii, în conflict au intervenit şi părinţii acestora, aducându-şi injurii şi loviri.
Poliţiştii secţiei 3 au intervenit rapid.
”La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 21.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că într-un parc de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, are loc un conflict. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, aplanând conflictul, din verificări, stabilindu-se faptul că între două minore cu vârstele de 12, respectiv 14 ani şi doi minori cu vârstele de 8, respectiv 13 ani a avut loc un conflict spontan la locul de joacă, din parc. 
Ulterior, în conflict au intervenit părinţii minorilor, care şi-au adresat cuvinte jignitoare, lovindu-se reciproc. 
În urma altercaţiei, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, faţă de acestea fiind luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr.61/1991. 
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.”precizează IJP Prahova.
Foto:www.observatorulph.ro