Accident rutier grav în comuna Valea Călugărească, satul Dârvari.A fost activat planul rosu de intervenţie
 
Update 2:
Au acţionat un număr de 38 de pompieri militari cu următoarele mijloace: 2 autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanţă pentru transport victime multiple, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi 7 ambulanţe SMURD, precum şi 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă. 
De la SAJ au intervenit în sprijin 6 echipaje.
Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri suplimentare. 
Ocupanţii autoturismului, persoane de sex feminin, au fost preluate de elicopterul SMURD, respectiv de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. 

UPDATE:

Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că, o tânără în vârsta de 24 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localităţii Valea Călugărescă, din direcţia Dârvari către Valea Călugărescă a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani. 
În urma accidentului au fost transportaţi la spital conducătorul microbuzului, dar şi 8 bărbaţi şi 6 femei ce se aflau în acesta.
Pasagera din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la o unitate medicală.
Conducătoarea auto este asistată medical la faţa locului.
ŞTIRE INIŢIALĂ:
 
În seara aceasta, în jurul orei 20.40,  în comuna Valea Călugărească, satul Dârvari,pe DJ 101F, a avut loc un accident rutier grav.
Este vorba despre o coliziune între un microbuz şi un autoturism. 
Din informaţiile primite până în acest moment, ar fi vorba despre 14 persoane implicate, 12 ocupanti ai microbuzului sunt evaluati si primesc îngrijiri medicale la faţa locului, iar cei ocupanţi ai autoturismului sunt încarceraţi, inconştienţi. Se acţionează pentru extragerea acestora. 
A fost activat planul rosu de intervenţie.
La fata locului a aterizat şi elicopterul SMURD. 
ISU Prahova a deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi, în sprijin, au fost alocate 2 ambulanţe SAJ PH.
În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducatoarei auto şi a pasagerei, precum vătămarea corporală( posibil uşoară) a celor 12 pasageri din microbuz şi conducătorul acestuia.
Testat alcooltest, rezultat negativ.
Sursă : ISU şi IJP Prahova
Foto ilustrativ