Un şofer drogat a lovit un motociclu, pe DN 1,la Băneşti. Victima a ajuns la spital
 
 Luni după-amiază, pe DN 1, la Băneşti, s-a produs un accident rutier.
Un autoturism şi un motociclu au fost implicate.
Şoferul autoturismului a fost drogat, conducătorul motociclului care a fost transportat la spital.
”La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 18.30 poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN1, în localitatea Băneşti s-ar fi produs un accident rutier.
Din primele date de la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani şi un motociclu condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul a indicat o valoare pozitivă la două substanţe psihoactive.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.”, precizează IPJ Prahova.
Foto ilustrativ