ŞOCANT.Un bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Bucov a agresat sexual  o minoră
UPDATE 2:
La data de 13 iulie a.c., bărbatul de 77 de ani a fost prezentat instanţei de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
UPDATE:
În urma probatoriului administrat faţă de bărbatul de 77 de ani din comuna Bucov a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
ŞTIRE INIŢIALĂ:
La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 17.30, poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Toma Caragiu din municipiul Ploieşti un bărbat în vârstă sărută o minoră.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat persoana banuită de comiterea faptei fiind vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Bucov, ulterior fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audiere.
Totodată, în urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate a fost identificată şi depistată persoana agresată, fiind vorba de o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Ploieşti.
În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.
Totodată, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.
Sursă:IJP PH
Foto ilustrativ