Accident rutier ca în Fast & Furious, pe o stradă din Ploieşti
”În cursul nopţii trecute, în jurul orei 23.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Mărăşeşti s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.
Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strasa Mărăşeşti, către zona de Vest a municipiului Ploieşti, a ajuns în proximitatea intersecţiei cu strada Plăieşilor şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr în vârstă de 17 ani, care circula în aceeaşi directie.
În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, iar celălalt autoturism implicat a fost proiectat într-un stâlp de iluminat stradal.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de motocicletă, dar si a unui pasager a acesteia, în vârstă de 19 ani, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Ulterior, la unitatea medicală s-a prezentat şi un pasager din autoturism, în vârstă de 21 de ani care acuza dureri la piciorul drept, astfel rămânând internat pentru investigaţii medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest rezultatul fiind negativ. 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.”-IJP Prahova
Foto ilustrativ/ziarulincomod.ro